COUNTRY/DAY	ТІМЕ	FILM
Cuba	10:00 - 10:10	Welcome by Curriculum Officer for Modern Languages and Embassy Representative
Wednesday 9th	10:10 - 10:20	Promotional film
	10:20 - 11:40	<i>Vampiros en la Habana 1(Vampires in Havana</i>) 80 mins
	11:50 -12:00	Discussion
	4:30 - 5:00	Music (recorded)
	5:00 - 6:30	Mojito tasting & Salsa dancing exhibition and workshop
	6:30 - 6:45	Welcome by Ambassador & Promotional film
	6:45 - 8:41	Vuelos Prohibidos (Forbidden Flights) 116mns
Mexico Thursday 10th	10:00 - 10:10	Welcome by Curriculum Officer for Modern Languages and Embassy Representative
	10:10 - 10:20	Promotional film
	10:20 - 10:32	Rain in the Eyes 7mins & discussion
	10:32 - 10: 47	¿QUÉ ES LA GUERRA?(WHAT IS WAR) 10mins & discussion
	10:47 - 11:00	UN día EN FAMILIA (Family In The Park)7mins & discussion
	11:00 - 12:00	Mexican Classic Ensemble performance
	4:30 - 6:30	Music (recorded)
	6:30 - 6:45	Welcome by Ambassador & Promotional film
	6:45 - 8:31	What is War? 106mins
	8:31 - 9:31	Mexican Classic Ensemble performance

COUNTRY/DAY	TIME	FILM
Argentina	10:00 - 10:10	Welcome by Curriculum Officer for Modern Languages and Embassy Representative
Monday 7th	10:10 - 10:20	Promotional film
	10:20 - 11:50	El Raton Perez 2 (The Tooth Fairy 2) -90mins
	11:50 -12:10	Discussion
	4:30 - 6:00	Music (recorded)
	5:50 - 6:00	Wine tasting
	6:00 - 6:15	Welcome by the Ambassador & Promotional film
	6:15 - 6:30	Storytelling
	6:30 – 8:39	El Sereto de sus Ojos (The Secret of their Eyes) - 129 mins
Brazil Tuesday 8th	10:00 - 10:10	Welcome by Curriculum Officer for Modern Languages and Embassy Representative
	10:10 - 10:20	Promotional film
	10:20 - 11:40	Boy and the World - 80 mins
	11:40 -12:00	Discussion
	4:30 - 5:20	Music (recorded) & exhibition
	5:20 - 6:00	Welcome by the Ambassador &lecture 'A say on Brazilian Culture: Infusion and Profusion'
	6:00 - 6:10	Promotional Film
	6:10 - 8:06	A Ultima Estacao (The Last Stop) 114mins
	8:06 - 8:30	Discussion

COUNTRY/DAY	TIME	FILM
Venezuela Friday 11th	10:00 - 10:10	Welcome by Curriculum Officer for Modern Languages and Embassy Representative
	10:10 - 10:20	Promotional film
	10:20 - 11:53	Patas Arriba (Topsy Turvy) 93mins & discussion
	4:30 - 5:30	Music (recorded)
	5:00 - 6:00	Venezuelan gastronomy tasting
	5:30 - 6:30	Venezuelan Music Ensemble
	6:30 - 6:45	Welcome by Ambassador & Promotional film
	6:45 - 8:22	La Casa al Fin de los Tiempos (The House at the End of the Time) 97mins
St. Lucia	4:00 - 5:00	Performances - dance and musical
Saturday 12th	5:00 – 6:30pm	Short films: • Tormented • Swim My Way • Leve an Mizik - A Conversation with Rameau Poleon • 88 miles of Endurance • Time to Shine • What I Have left • Why Run? • The Legend of the Ten Clou • Fear no Evil • Land I love • I'll Have you • Empress
	6:30 - 6:50	Welcome by Senator Belrose & Promotional film
	6:50 - 8:55	Who am I? 115 mins & discussion
	8:55 - 9:00	Raffle
	9:00 - 9:20	Remarks by CDF ED and LACFEST Chair